Så nära men ändå som en annan värld. Unna dig en weekend med kärestan, vännerna eller ta med familjen på en minisemester. Utö Värdshus kan erbjuda boende i olika storlek för olika tillfällen, allt i bekvämt avstånd till restauranger och bryggan.

 

Kvarnvillan

Kvarnvillan ligger beläget strax nedanför vårt landmärke ”Kvarnen”. Du når det genom en ca 200 m lång promenad på grusad stig från Värdshuset. Kvarnvillan är vår nyaste hotellbyggnad med 8 dubbelrum inredda i modern marin stil.

 

LÄS MER OM KVARNVILLAN →

Stenhotellet

Stenhotellet ligger på Krögartäppan precis nedanför Societetshuset och Värdshuset. Med en kort promenad når du hamnen, restauranger, butiker och aktiviteter. Byggnaden är en varsamt renoverad 1700-talsbyggnad med totalt 10 rum, alla i en klassisk skärgårdsstil. 


Hotellstugor

Våra faluröda hotellstugor ligger i sluttningen ner mot hamnen. Ni passerar dem på väg upp till Värdshuset. Vi kallar dem för hotellstugor då de har hotellstandard och går att boka både som rum med frukost eller för längre tid med självhushåll.

 

LÄS MER OM HOTELLSTUGORNA →

Vandrarhem

Utö Vandrarhem Skärgården är ett populärt boende både hos semesterfirare i alla åldrar men också för skolklasser, konferensgrupper och bröllopsgäster.

Ett enklare boende med möjlighet att köpa till måltider och service eller så hyr man endast ett rum och tillreder sina egna måltider i de gemensamma köken. 

LÄS MER OM VANDRARHEMMET →

Utsikten 

Ett privat och avskilt boende med lite mer av allt. En utsikt utöver det vanliga då huset ligger alldeles nedanför kvarnen som är öns högsta punkt. Med en privat badtunna på verandan som vetter över Mysingen kommer boendet Utsikten inte göra er besvikna.

Boka som en hotellnatt med middag och frukost på Värdshuset eller boka en vecka på egen hand.

 

LÄS MER OM UTSIKTEN →

Affärshuset

Vill du bo där allting händer har du möjlighet att hyra en av de två lägenheterna i Affärshuset mitt i centrala Gruvbyn. Här bor man endast ett stenkast från affärer, restauranger och bageriet.

 

LÄS MER OM AFFÄRSHUSET →