Stenhotellet 

Stenhotellet ligger på Krögartäppan precis nedanför Societetshuset och Värdshuset. Med en kort promenad når du hamnen, restauranger, butiker och aktiviteter. Byggnaden är en varsamt renoverad 1700-talsbyggnad med totalt 10 rum, alla i en klassisk skärgårdsstil. 

 

DUBBELRUM

I byggnaden finns det sex stycken dubbelrum. Alla rum har både tv och wifi samt badrum med dusch och toalett. Vissa rum med hel dubbelsäng och badkar. 

Från de gemensamma balkongerna har man utsikt över hamninloppet. Boka som en hotellnatt med rum och frukost eller i något av våra weekendpaket med 3 rätters middag.

SE VÅRA ERBJUDANDEN →

 

GRAND LIT-RUM

I byggnaden finns det två stycken Grand Lit-rum med härlig skärgårdsatmosfär. Rummen består av en 140cm dubbelsäng, tv och wifi samt badrum med dusch och toalett. Dessa rum passar utmärkt för den ensamma resenären som önskar lite mer utrymme och egentid eller för dig som vill kramas. 

 

MINISVITER

Utöver våra standard dubbelrum och Grand Lit-rum finns i Stenhotellet också två stycken romantiska minisviter med fantastisk utsikt över hamnen och Mysingen. Minisviterna har en dubbelsäng, liten sittgrupp, tv och wifi samt badrum med badkar och toalett.