UtöVärdshus

UTÖ VÄRDSHUS

I det gamla gruvkontoret finns Utö Värdshus bar och matsalar med marin och hemtrevlig atmosfär. Här kan du äta a la carte både lunch och middag och dricka allt från kaffe till champagne. 

På sommaren är den soliga verandan öppen från morgon till kväll och på vintern när frosten lagt sig kan du värma dig med varm choklad eller glögg framför den sprakande brasan i skänkrummet.

 

SÄSONGENS SMAKER

Vi komponerar alltid våra rätter efter säsong och tillgång på ekologiska råvaror. I största möjliga mån försöker vi ta tillvara på vad naturen har att erbjuda. Att skapa en så närproducerad meny som möjligt är något vi arbetar med och för. 

Påsk

Påsk på Utö Värdshus 

Kom och fira påskafton, den 8 april, hos oss med familj och vänner.
Vårt påskbord är framdukat mellan kl 18.00 och 21.00.

Pris: 525:-
(barn 7-15 år 225:-)

BRÖLLOP & FEST

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop, jubileum, kickoff, födelsedagsfirande och allt däremellan till ett oförglömligt minne och en rik upplevelse för både värdpar och gäster. 

Utö är den ultimata platsen för ett sommarbröllop men här på ön har man hittat anledningar att fira och umgås med goda vänner i över 100 år. Personalen på Utö Värdshus har lång erfarenhet av att arrangera större evenemang och vi hjälper gärna till att planera nästa stora händelse. 

FIRA MED OSS →

21B2455A-704E-42E8-87B9-FD1558DF069E_1_201_a