Hotellstugorna

Har du alltid drömt om ett eget sommarstuga i Skärgården? Våra faluröda hotellstugor ligger i sluttningen ner mot hamnen. Ni passerar dem på väg upp till Värdshuset. Vi kallar dem för hotellstugor då de har hotellstandard och går att boka både som rum med hotellfrukost eller en längre period med självhushåll.

Samtliga hotellstugor har egen ingång och på baksidan ett trädäck med bord och bänkar där man kan njuta av dagens sista timmar. Eller varför inte starta dagen med en härlig frukost och måsarnas skri? 

Vi erbjuder två olika alternativ på stugor för att du som kund ska kunna boka det som passar ditt resesällskap bäst. Reser du med hund är även de välkomna mot en tilläggskostnad i våra 3-rums stugor. 

två rum

Hotellstugan har en välkomnande hall som leder in till ett stort rum med dubbelsäng (180 cm) samt soffgrupp och ett litet pentry med två kokplattor och kylskåp. Soffan är en bäddsoffa och går att bädda till en 110 säng. Dessutom finns ett separat sovrum med en enkelsäng (90 cm) och ett badrum med dusch och toalett. Tv med markkanaler finns i alla stugor.

 

tre rum

Hotellstugan har en välkomnande hall som leder in till ett allrum med en soffgrupp och ett litet pentry med två kokplattor och kylskåp. Soffan är en bäddsoffa och går att bädda till en 110 säng. Dessutom finns två separata sovrum. Ett med en dubbelsäng (140 cm) och ett med en enkelsäng (90 cm). Hotellstugan har även ett badrum med dusch och toalett. Tv med markkanaler finns i alla stugor.

I dessa rum är även hunden välkommet mot en tilläggskostnad.