Konferens I SKÄRGÅRDEN

Är ni i full gång med att planera nästa företagsresa, personalkonferens, dagkonferens eller jubileum? Kanske vill ni upptäcka en ny plats, komma ut i frisk luft och omringas av brisen från Östersjön. 

På Utö Värdshus hjälper vi er att hitta ett paket som passar just era önskemål. Kanske vill ni flytta föreläsningen utomhus? Eller så behöver ni en lokal med flera mindre mötesrum. Möjligheterna är stora och förutsättningar många och vi ser fram emot att bjuda in till lyckade möten i yttersta havsbandet. 

VAD VI ERBJUDER

På Utö Värdshus är naturen alltid nära. Flytta ut konferensen i solen eller bygg ett starkare team med någon av våra företagsaktiviteter. Vårt mål är att se till att ni har allt ni behöver trots att ni befinner er i yttersta skärgården. 

Tre karaktäristiska konferensbyggnader och flera mötesrum
– Konferenssal för upp till 100 personer
– Frukost, lunch och middagar i hotellets restaurang
– Frukt, fika och kaffe i mötespauser
– Hotellrum för övernattning
– Stort utbud av aktiviteter
– Fri WiFi 
– Utegym
– Närhet till frisk luft, fantastisk natur och havet

 

Inspiration
med hav & natur runt hörnet 

Byt ut det traditionella mötet och ta tillvara på den omgivning ni befinner er i – bryt en tankebana med nya intryck och skapa mer inspirerande möten utomhus. 

SÄTT GULDKANT PÅ UPPLEVELSEN

På Utö Värdhus erbjuder vi flera olika aktiviteter och upplevelser utifrån era önskemål. Här finns rum för både avslappning, träning och välmående.  

Hyr cykel och ta er ner till närmsta strand för en stunds fika. Eller avsluta dagen med rykande varma badtunnor med utsikt över hamninloppet. Utmana företagsgruppen och spela Bumperfotboll. Paddla kajak med lunchpaus och få en unik upplevelse medan ni samlar ny kraft och energi inför kommande möten. 

Vi presenterar aktiviteter under rubrikerna: På sjön, Utflykter och utmaningar, Före och efter middagen & Kort paus i konferensen.

SKRÄDDARSYDDA PAKET 

På Utö Värdshus är möjligheterna många. Om er konferensgrupp har speciella önskemål, tankar och idéer är det vår utmaning att försöka uppfylla dem. Vår personal jobbar med att försöka se till att skapa kompletta paket som passar just ert företag. Lokaler, mat, dryck, digital teknik, aktiviteter och rum för natten.  

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper er förverkliga era egna idéer, tankar och önskemål.

INTRESSERAD AV MÖTE I SKÄRGÅRDEN? 

Känner ni att Utö Värdshus är platsen ert företag söker eller har ni frågor och funderingar om våra konfereanspaket? Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi mer än gärna till att besvara era frågor. 

Kontakta oss på telefon: 08-504 20 300
Eller på mail: bokningen@utovardshus.se

Vill ni att vi kontaktar er?
Fyll i konferensförfrågan så kontaktar vi er med en offert.

HÅLLBARHET

Vår kärlek till att bevara och utveckla Utö och den kringliggande skärgården på ett hållbart sätt ligger till grund för allt vi gör. Den här platsens betydelse för kommande generationer är viktigare än något annat för oss. Hos oss ska du inte behöva göra hållbara val. Vi ska redan ha gjort dem åt dig och vill du ha en aktivitet i hållbarhetens tecken så kan vi samarbete med Initiativ Utö erbjuda aktiviteter i våtmarken. Det innebär att ni kan få hjälpa till att klippa vass, räkna fiskar eller förbereda odlingsbäddar inför kommande säsong. 

 Läs mer om våra Hållbarhetsarbeten →