SÄG JA I SKÄRGÅRDEN

Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne och en rik upplevelse för både värdpar och gäster. 

Efter en känslofylld vigsel beger ni er vidare till Utö Värdshus för firande. Bröllopsmenyn omfattar brudskål med champagne och chokladdoppade jordgubbar, förrätt, varmrätt och tryffel exklusive dryck. I priset ingår också bröllopstårta samt kaffe, dukning i vitt eller blått linne och dekorationer. Dryckespaket efter er smak går att anordna.

 Ni återkommer med önskat datum och därefter bokar vi ett möte tillsammans med er och vår restaurangchef för visning och detaljer kring önskat arrangemang för just er fest.

UTÖ KYRKA

Den vackra gula kyrkan på Utö byggdes år 1850 och är södra skärgårdens största stenkyrka. Den ligger idylliskt belägen i Kyrkviken, ca 3 kilometer från Utö Värdshus. För många bröllopspar har Utö kyrka blivit en del av minnet från deras största dag. Vi hoppas kunna ge er samma fina minne. 

Bokning av kyrkan för vigsel eller dop

Vigsel eller dop i Utö Kyrka bokas genom Dalarö församling.
Församlingen ordnar även med präst och kantor efter överenskommelse med er. Om ni önskar hålla er mottagning här på Utö Värdshus rekommenderar vi er dock att först kontrollera platstillgången med oss.

Dalarö församling: 08-501 52 990