Affärshuset

Vill du bo där allting händer har du möjlighet att hyra en av de två lägenheterna i Affärshuset mitt i centrala Gruvbyn. Här bor man endast ett stenkast från affärer, restauranger och bageriet.

LILLA AFFÄRSHUSET

Boendet är för 2 – 4 personer med en stor dubbelsäng och en familjesäng i sovrummet. Ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och tv, ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är på markplan med utsikt över södra gästhamnen.

STORA AFFÄRSHUSET

Detta är vårt senaste tillskott och rymmer 2-4 personer. Påminner om Lilla Affärshuset, skillnaden är att denna lägenhet är lite rymligare och lite större. 

ÄR NI ETT STÖRRE SÄLLSKAP? 

Om ni är fler än fyra och önskar på tillsammans finns möjligheten att öppna upp så att ni hyr både Lilla och Stora Affärshuset vilket ger er ett boende för upp till 8 personer. Här är valmöjligheterna många. Spendera kvällen i den gemensamma trädgården eller promenera bygatan ner och avnjut en middag på någon av de närliggande restaurangerna. Här bor ni nära till allt men fortfarande privat med självhushåll – valmöjligheterna är många.

Boka en vecka för självhushåll med ankomst söndagar.
Gäller från vecka 26 till vecka 34.