Restaurang, boende och konferens i skärgården

Kickstart

Kickstart på Utö – 16-17 maj, 2020

Kickstart på Utö – vår och höst

Vi kör!
Vi kommer att genomföra årets Kickstart Utö, men med vissa förändringar i schemat. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar oss därefter. De flesta aktiviteter hålls utomhus -så tänk ”kläder efter väder”
Vi önskar er varmt välkomna till oss.

Välkommen till en fullspäckad träningshelg på Utö – ön i det yttersta havsbandet.
Bo på en av skärgårdens vackraste hotell med en historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. En helg kryddad med pepp och inspiration, träning i vår unika miljö samt god mat från Utö Värdshus.

“Den bästa träningen – så funkar det”
I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme föreläser Lovisa om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden. Fenomen som träning för prestation problematiseras i relation med träning för ökad hälsa, ett hållbart sätt att uppmuntra människor att röra på sig och ta hand om sig.

Dennis Löfving
En två-barns far som drivs av ett liv i rörelse och då främst på löpande fot. Löpningen är så mycket mer än träning rent fysiskt.” För mig är de medicin för själen” de är ett sätt att koppla av och sortera i sorlet av tankar och stress som byggs upp. Dennis gillar även att tävla då i allt från 3 km till 80 km och har som främsta bedrift en 1a placering på de tuffa loppet Hammarby alpin marathon. 42,2 km 2000 höjdmeter. Genom Runacademy som han coachat i hela 7 säsonger så brinner han för att få möjlighet att föra vidare sin passion och erfarenhet från löpningen med entusiasm och pepp.

Jessica Holm & Marie Hammarsjö
Bedriver sedan 6 år tillbaka en gruppträningsverksamhet för olika tränings-event tillsammans, under namnet Holm & Hammar.
De finns bland annat med på träningsresor, event och företags-evenemang både i Sverige och utomlands. Till vardags så hittar man dem på olika gym i norra Stockholm. Holm & Hammar är med oss för 5:e året i rad på Kickstart Utö, och är mycket uppskattade instruktörer som sprider massor av glädje och energi.
De välkomnar er till somamove, zumba och core-ass.

Mycket mer info finns i Pdf:en nedan

Linda Vixner är fysioterapeut och forskare. Hennes forskningsområden rör främst långvarig smärta och fysisk aktivitet, och hon har själv erfarenhet av att med hjälp av tung styrketräning förbättra den ryggsmärta hon levt med under många år. Varje sommar sedan nästan 10 år brukar Linda hålla ett svettigt och träningsvärks-framkallande pass på Utö och i år får ni som deltagare på Kickstart också chansen att vara med.

Anna Forsberg
Anna är i grunden hälsopedagog och hon började undervisa yoga 2008. Anna bor på Utö och arbetar till vardags på Aktiv Skärgård samt håller nu yoga i skolan under terminerna. Anna utbildade sig och praktiserar Virayayoga. Virya betyder ”kraft”, ”energi” och är en metod som bygger på hälsosam rörelselära (uppbyggnad o positioner) teman o glädje.

Loreta Jorquera är Fitnessinstruktör på Södertörn. Hon är dansare i grunden och studerar till PT samt driver sitt företag Loreto Dance & Fitness. Loreto älskar Jumping Fitness och startade därför 2017 Jumping i Nynäshamn och Ösmo, där erbjuder hon schemalagda pass med Jumping Basic, Jumping Fitness, Jumping HIIT och Jumping KIDZ.Jumping är en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter och kraftelement i kombination med balanseringselement för perfekt konditionsträning. Jumping är inte bundet till svåra koreografisteg och passar verkligen alla.

Mats Andersson och Jesper Mars Andersson
var med och startade swimruntävlingen Ö till Ö, tävlingen som ursprungligen kommer ifrån Utö. De kommer även i år ge dig möjlig- heten att prova på swimrun . De leder också fantastiska löpturer ut på klipporna och i skogen där du kommer att få uppleva vår vackra skärgårdsmiljö. Swimrun har kommit att bli en av våra mest populära aktiviteter☺
Så våga prova du också!

Det är hög tid att boka Kickstart 2020! Tag med en kompis eller ge bort en anmälan som present. Klicka här.


Ladda ner en Pdf om Kickstart 2020
här

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinfo

Boka online här!

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord ons-sön enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas. Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppnas till Midsommar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan förhoppningsvis öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.

2 rums-stuga på UtöRitning över 2-rums-stuga.
Boende för 3-4 personer.

2 rums-stuga på UtöRitning över 3-rums-stuga.
Boende för 2-3 personer.

YouTube - Utö Värdshus