Restaurang, boende och konferens i skärgården

Erbjudanden – Konferens

Konferenserbjudanden

Vinterkonferens i skärgården

Januari – mars

Konferens med helpension i skärgården. Hämta inspiration och idéer vid havet med paus för goda måltider.

I paketet ingår:
– Logi i dubbelrum/hotellstuga en natt
– Förmiddagsfika
– Konferenslunch
– Eftermiddagsfika
– 3-rättersmiddag
– Frukostbuffé dag 2

Prisexempel: 2.395kr / pers
Paketpriserna gäller per person och för hela gruppen

Kod: KHP

Dagkonferens

Januari – November

Ta en kreativ andningspaus med en dag i uppfriskande skärgårdsluft. Visst går det bra att komma ut för en konferens eller möte över dagen, och kanske tom avrunda med middag innan man åker tillbaka över Mysingen till fastland igen.

I paketet ingår:
– Förmiddagsfika
– Konferenslunch
– Eftermiddagsfika
– Konferenslokal
Prisexempel: 645kr / pers
Fråga vår bokningsavdelning om middagslösningar och lämpliga transporter om ni önskar åka utanför ord turlista.

Kod: Dagkonf

Konferens i skärgården – lunch på Huvudskär

April – September

Konferens med helpension och båttur med lunch på Huvudskär. Konferera med paus för en riktig skärgårdsaktivitet, en halvtimmes bekväm och avkopplande båttur, med chans att se både säl och havsörn, innan landstigning för lunch på Huvudskär. Tidsåtgång ca 3 timmar.

Lämplig för grupper om 6-20 personer

I paketet ingår:
– Logi i hotellrum/hotellstuga en natt
– Förmiddagsfika
– Båtresa till huvudskär
– Lunch på Huvudskär
– Eftermiddagsfika
– 3-rättersmiddag
– Frukostbuffé dag 2

Prisexempel: 3.195kr / pers
Paketpriserna gäller per person och för hela gruppen, minsta antal 6p

Kod: KHPHUV

Konferens i skärgården med cykel

April – Oktober

Konferens med helpension och strand-picnic i skärgården. Hämta inspiration och idéer vid havet, med paus för en avkopplande cykeltur med eftermiddagskaffet i cykelkorgen. Tidsåtgången för picnic är ca 1-2 timmar.

I paketet ingår:
– Logi i hotellrum/hotellstuga en natt
– Förmiddagsfika
– Konferenslunch
– cykelhyra
– Eftermiddagsfika packat för utfärd
– 3-rättersmiddag
– Frukostbuffé dag 2

Prisexempel: 2.695kr / pers
Paketpriserna gäller per person och för hela gruppen

Kod: KHPCY

Konferens i skärgården – Grillmiddag

Juni – September Konferens med helpension och grillmiddag på Seglarbarens inglasade veranda. Konferera under dagen och koppla av med en härlig grillmiddag med egen kock på kvällen.

I paketet ingår:
– Logi i hotellrum en natt
– Förmiddagsfika
– Konferenslunch
– Eftermiddagsfika
– Grillmiddag med egen kock
– Frukostbuffé dag 2

Prisexempel: 2.595kr / pers

Kod: KHPGRILL

Budgetkonferens

Maj – September

Nu kan du sätta fart på idéer och inspiration till ett riktigt lågt pris. Med vårt budgetpaket för konferens ingår det mesta som vanligt, men boendet är lite enklare och förlagt till flerbäddsrum i vårt trivsamma och fina vandrarhem. Å andra sidan törs vi lova dig skärgårdens finaste utsikt!

I paketet ingår:
– Logi i flerbäddsrum i vandrarhemmet
– Linneset och avresestädning
– Förmiddagsfika
– Konferenslunch
– Eftermiddagsfika
– 2-rättersmiddag
– Frukostbuffé dag 2

Prisexempel: 1.795kr / pers

Kod: KHPV

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinfo

Boka online här!

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord ons-sön enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas. Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppnas till Midsommar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan förhoppningsvis öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.

2 rums-stuga på UtöRitning över 2-rums-stuga.
Boende för 3-4 personer.

2 rums-stuga på UtöRitning över 3-rums-stuga.
Boende för 2-3 personer.

YouTube - Utö Värdshus