Restaurang, boende och konferens i skärgården

Konferenslokaler

Konferenslokaler

Utö Värdshus finns konferenslokaler för alla typer av möten. Från det lilla informella mötet där idéer ska flöda till den stora årliga konferensen som kräver vår största konferenslokal som rymmer 100 personer. 

Societetshuset

I Societetshuset från det förra sekelskiftet har man samlats för möten i över 100 år. Idag finns vår största möteslokal här, lämplig för upp till 60 personer i skolsittning och 100 personer i biosittning, möblerat efter era önskemål. Standard presentationsutrustning som witeboardtavla, dataprojektor, högtalare och blädderblock samt trådlöst wifi ingår i lokalhyran. Vi dukar alltid upp med block och pennor och i anslutning till lokalen finns en liten buffet med vatten, frukt och godis.

I huset finns ytterligare ett mötesrum lämpligt för ca 25 personer samt 7 mindre rum, som kan möbleras upp för den mindre sällskapet eller som grupparbetsrum till den stora lokalen. Societethuset vätter vackert ut mot hamninloppet och Mysingen och endast 50 meters promenad till måltiderna i Värdshuset. 

Disponenten

I gruvbolagets gamla Disponentbostad finns två lokaler lämpliga för de mindre samtalsgrupperna. Rummen utstrålar lugn och harmoni och har plats för 20 resp 8 personer. Endast några meters promenad över Värdshusparken till restaurangen där alla måltider serveras. Standard presentationsutrustning som witeboardtavla, dataprojektor, högtalare och blädderblock samt trådlöst wifi ingår i lokalhyran. Vi dukar alltid upp med block och pennor och i anslutning till lokalen finns en liten buffet med vatten, frukt och godis. Här finns också ett antal mindre rum i anslutning till lokalen om gruppen behöver delas upp i mindre delar.

Annexet

Precis vid de gamla järnmalmsgruvorna ligger det gula Annexet . Här ryms två lokaler för grupper om 25 resp 15 personer. Rummen utstrålar energi och effektivitet och har inretts i tema efter multisporttävlingen ÖtillÖ, som har sitt ursprung på Utö. Vi dukar alltid upp med block och pennor och i anslutning till lokalen finns en liten buffet med vatten, frukt och godis. Endast en kort promenad till Värdshuset där alla måltider serveras.

Standard presentationsutrustning som whiteboardtavla, dataprojektor, högtalare och blädderblock samt trådlöst wifi ingår i lokalhyran.

Inspiration!

Inspireras av härliga bilder om konferens på Utö, Syntell AB har förlagt sin Summer School på Utö i 15 år.

Se filmen på Youtube nedan:

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinfo

Boka online här!

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord ons-sön enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas. Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppnas till Midsommar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan förhoppningsvis öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.

2 rums-stuga på UtöRitning över 2-rums-stuga.
Boende för 3-4 personer.

2 rums-stuga på UtöRitning över 3-rums-stuga.
Boende för 2-3 personer.

YouTube - Utö Värdshus