Restaurang, boende och konferens i skärgården

Hyr stuga

Stuguthyrning

Bekväma hotellstugor på Utö

Egen stuga i Stockholms yttersta skärgård!

I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor och vissa av dem är perfekta för en semester på egen hand med familj eller vänner. I dem kan du bo bekvämt från 2-4 personer. Till och med 5 personer får plats om ni är fördelade både vuxna och barn. Stugorna är ca 30 kvadratmeter, har pentry och är smart planerade för att fungera som semesterstuga under en tid. Vissa hotellstugor är handikappmöjliga.

När du hyr stuga hos oss ingår alltid sänglinne och avresestädning. I stugan kan du sedan hushålla helt för dig själv och efter din egen klocka och smak. Självklart är du välkommen att äta både frukost, lunch och middag hos oss. Men det många väljer är att lägga till vår frukostbuffé – antingen alla dagar för en riktigt avkopplande semester eller bara just de dagar du vill känna dig lite extra lyxig.

I paketet ingår:

  • Hyra av stuga
  • Sänglinnen
  • Avresestädning

Hotellstuga vecka 23 – 35
Söndag – fredag 9.000kr
Söndag – lördag 11.000kr
Söndag – söndag 13.000kr

Vill du bo färre än 5 nätter?
Klicka här för att se våra erbjudanden för Skärgårsweekend eller Vandrarhem.

Utsikten – lyxigt & avskilt

Utsikten

Lite mer av allt. I vårt nyaste hus Utsikten har vi fått tillfället att göra något extra, lite mer avskilt, ca 200 m från Värdshuset, och lite mer utsikt då det ligger alldeles nedanför kvarnen som är öns högsta punkt. Boende för 2-4 personer med en stor dubbelsäng på nedre planet och två enkelsängar på loftet. Ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider eller att vi kommer dit och gör det åt er, i anslutning till köket finns en liten soffgrupp vid tv’n. Nykaklat badrum med dusch och wc. Men det bästa är ändå verandan, badtunnan och utsikten över Mysingen.

Boka som en hotellnatt med middag och frukost på Värdshuset, eller boka en vecka på egen hand.

I paketet ingår:

  • Hyra av stuga
  • Sänglinnen
  • Avresestädning

Utsikten vecka 23 – 35
Söndag – fredag 11.000kr
Söndag – lördag 13.000kr
Söndag – söndag 15.000kr

Vill du bo färre än 5 nätter?
Klicka här för att se våra erbjudanden för Skärgårsweekend eller Vandrarhem.

Affärshuset – Gruvbyn

Affärshuset

Lägenhet mitt i centrala Gruvbryn.
Boende för 2 – 4 personer med en stor dubbelsäng och en familjesäng i sovrummet. Ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och tv, ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är på markplan och har egen uteplats med grill och utsikt över södra gästhamnen. Här bor man endast ett stenkast från affärer, restauranger och bageriet.
Boka en vecka för självhushåll med ankomst söndagar från vecka 26 till vecka 34.

 

I paketet ingår:

  • Hyra av lägenheten
  • Sänglinnen + handdukar

Affärshuset vecka 23 – 35
Söndag – fredag 11.000kr
Söndag – lördag 13.000kr
Söndag – söndag 15.000kr

 

Klicka här för en film – interiört

Klicka här för en film – exteriört

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinfo

Boka online här!

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord ons-sön enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas. Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppnas till Midsommar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan förhoppningsvis öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.

2 rums-stuga på UtöRitning över 2-rums-stuga.
Boende för 3-4 personer.

2 rums-stuga på UtöRitning över 3-rums-stuga.
Boende för 2-3 personer.

YouTube - Utö Värdshus