Restaurang, boende och konferens i skärgården

Hotellrum Privat

Hotellrum & boende

Så nära men ändå som en annan värld. Unna dig en weekend med kärestan eller vännerna eller ta med familjen på en minisemester. Utö Värdshus kan erbjuda boende i olika storlek för olika tillfällen, allt i bekvämt avstånd till restauranger och bryggan.

Kvarnvillan - Dubbelrum

Kvarnvillan ligger ca 200 m promenad från Värdshuset. Vår nyaste hotellbyggnad med 8 dubbelrum inredda i modern marin stil. Alla rum med tv, wifi samt badrum med dusch och wc. Vissa rum med hel dubbelsäng och badkar. Kvarnvillan ligger nära men ändå på ett lugnt avstånd från byns mingel. Och den fantastiska utsikten från balkongerna får man på köpet. Boka som en hotellnatt med rum och frukost eller i något av våra weekendpaket med 4 rättersmiddag efter säsong.

Stenhotellet - Dubbelrum

Stenhotellet ligger på bekvämt och nära avstånd från Värdshuset. Varsamt renoverad 1700-talsbyggnad med totalt 10 rum, alla i en klassisk skärgårdsstil. Alla rum med tv, telefon och wifi samt badrum med dusch och wc. Vissa rum med hel dubbelsäng och badkar. Stenhotellet ligger nära Värdshuset och konferens- och festlokaler, och på behändigt avstånd från gästhamnen och Gruvbyns butiker och restauranger. Från de gemensamma balkongerna har man utsikt över hamninloppet. Boka som en hotellnatt med rum och frukost eller i något av våra weekendpaket med 4 rättersmiddag efter säsong.

Stenhotellet - Minisvit

Stenhotellet ligger på bekvämt och nära avstånd från Värdshuset. Varsamt renoverad 1700-talsbyggnad med totalt 10 rum, alla i en klassisk skärgårdsstil. Alla rum med tv, telefon och wifi samt badrum med dusch och wc. Vissa rum med hel dubbelsäng och badkar. Stenhotellet ligger nära Värdshuset och konferens- och festlokaler, och på behändigt avstånd från gästhamnen och Gruvbyns butiker och restauranger. Från de gemensamma balkongerna har man utsikt över hamninloppet. Boka som en hotellnatt med rum och frukost eller i något av våra weekendpaket med 4 rättersmiddag efter säsong.

Hotellstugor - 2 rum

I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor. I den ena modellen finns två rum och man bor bekvämt upp till 4 personer. Hotellstugan har ett stort rum med dubbelsäng samt soffgrupp (bäddsoffa) och pentry (två kokplattor och kylskåp). Dessutom finns ett separat sovrum och badrum med dusch och wc. Till varje hotellstuga finns ett nybyggt trädäck som vätter mot hamnen och eftermiddagssolen. Boka som rum och frukost eller ett härligt weekendboende för familjen, eller som en sommarvecka på egen hand.

Hotellstugor - 3 rum

I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor. I den ena modellen finns tre rum och man bor bekvämt upp till 3 personer. Denna hotellstuga har ett allrum med soffgrupp (bäddsoffa) och pentry (två kokplattor och kylskåp). Det finns två sovrum, det ena med en enkelsäng och den andra med en dubbelsäng grandlit (140cm). I hotellstugan finns dessutom badrum med dusch och wc. Till varje hotellstuga finns ett nybyggt trädäck som vätter mot hamnen och eftermiddagssolen. I några av dessa hotellstugor tar vi emot husdjur efter förbokning. Boka som rum och frukost eller ett härligt weekendboende för familjen, eller som en sommarvecka på egen hand.

Affärshuset

Lägenhet mitt i centrala Gruvbryn.
Boende för 2 - 4 personer med en stor dubbelsäng och en familjesäng i sovrummet. Ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och tv, ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är på markplan och har egen uteplats med grill och utsikt över södra gästhamnen. Här bor man endast ett stenkast från affärer, restauranger och bageriet.
Boka en vecka för självhushåll med ankomst söndagar från vecka 26 till vecka 34.

I paketet ingår:
- Hyra av lägenheten
- Sänglinne + handdukar

Utsikten

Lite mer av allt. I vårt nyaste hus Utsikten har vi fått tillfället att göra något extra, lite mer avskilt, ca 200 m från Värdshuset, och lite mer utsikt då det ligger alldeles nedanför kvarnen som är öns högsta punkt. Boende för 2-4 personer med en stor dubbelsäng på nedre planet och två enkelsängar på loftet. Ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider eller att vi kommer dit och gör det åt er.
I anslutning till köket finns en liten soffgrupp vid tv'n. Kaklat badrum med dusch och wc. Men det bästa är ändå verandan, badtunnan och utsikten över Mysingen. Boka som en hotellnatt med middag och frukost på Värdshuset, eller boka en vecka på egen hand.

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinfo

Boka online här!

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord ons-sön enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas. Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppnas till Midsommar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan förhoppningsvis öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar. Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.

2 rums-stuga på UtöRitning över 2-rums-stuga.
Boende för 3-4 personer.

2 rums-stuga på UtöRitning över 3-rums-stuga.
Boende för 2-3 personer.

YouTube - Utö Värdshus