Vägbeskrivning

Hitta hit

Waxholmsbåtar avgår från Årsta havsbad året om och på sommaren även från Strömkajen i Stockholms city. Tar du båten från Årsta Brygga och har egen bil så kör du väg 73 mot Nynäshamn och svänger av vid avfarten ”Försvarsmakten Berga, Årsta Havsbad”. Därifrån är det skyltat till Årsta Brygga. Vid Årsta Brygga finns parkering. Under högsäsong kostar första dygnet 100:-, sedan 60:-/dygn. Betala gärna med kontokort, bensinkort eller Easypark. För mer information om priser och betalsätt se, www.utoparkering.se. Räkna med 30-40 min från Stockholm till Årsta Brygga om trafik och väglag är i sin ordning. Båtresan tar ca 35 min.

Åker du kommunalt tar du pendeltåg till Västerhaninge och byter där till buss 846 som går ända till hållplats Årsta Brygga.

Båttidtabellen hittar du hos Utö Rederi AB eller längst ner på vår sida (När går båten?)

Om du vill åka utanför den ordinarie båtturlistan, kan du enkelt chartra en taxibåt via oss. Vi kan också hjälpa till att göra resan till ett äventyr med RIB, segelbåt eller varför inte en gammal motortorpedbåt. Har du tänkt på att det också går att ta sig hit med helikopter? www.eastair.se
Kontakta oss för förfrågan

Länk till SL Reseplanerare (välj Gruvbryggan som destination)