Vandrarhem

Vandrarhemmet Skärgården

Hela säsongen. 27 april till 30 sept 2018.

I backen upp mot Värdshuset ligger vandrarhemmet Skärgården som håller öppet under sommarhalvåret (maj-september). Bra, enkelt boende med möjlighet att köpa till måltider och service eller så hyr man endast ett rum och tillreder sina egna måltider i de gemensamma köken. Utö Vandrarhem är populärt både hos semesterfirare i alla åldrar men också för skolklasser, konferensgrupper och bröllopsgäster.

Rummen är inredda i ljusa färger, de flesta rummen med våningssängar. Kudde och täcke finns, lakan tar man med sig själv eller hyr extra av oss. Tillgång till gemensam dusch samt wc i korridor, finns på alla våningsplan, samt gemensamt kök för självhushåll på plan ett och tre. Från köken finns också en liten balkong med sittplatser, som vätter mot hamninloppet. En enklare grillplats med sittbänkar finns i anslutning till Vandrarhemmet.

Vandrarhemmet Skärgården ligger i Grosshandlare Levins ursprungliga badhotell från förra sekelskiftet och minner om gammaldags badortstid. Huset är endast isolerat för sommarstandard och kan upplevas som lyhört från korridorer och omgivning. Husdjur är tyvärr inte tillåtet att ta med i detta boende.

Vandrarhemmet är i tre plan och har 73 bäddar fördelat på följande sätt:

  • 6 rum med 2 bäddar
  • 1 rum med 3 bäddar
  • 9 rum med 4 bäddar
  • 5 familjerum (för 5-7 personer)

In- och utcheckning sker i receptionen Utö Värdshus.

Grupper på Vandrarhemmet

Utö Vandrarhem är ett bra budgetboende för aktivitetskonferenser, skolklasser, föreningar och släktträffar, eller kompisgänget. Kontakta vår bokningsavdelning för ett förslag med boende på Utö Vandrarhem och måltider och arrangemang på Utö Värdshus för din grupp.

» Kontaktformulär

Budgetkonferens på Utö 2018

Mycket för pengarna får man med vårt helpensionspaket för konferenser med boende på Utö Vandrarhem. Vi erbjuder fullt utrustade konferenslokaler med service efter dina behov, och i paketet ingår måltider för helpension med alla måltider på Utö Värdshus. Ett prisvärt alternativ för aktivitetskonferensen. Pris från 1595:-/pers exkl moms

» Skicka din bokningsförfrågan här

Erbjudande Skolresa eller ungdomsförening 2018

Utö är ett spännande resmål för skolresan. Roliga aktiviteter, utflykter och naturupplevelser finns nära, besök kvarnen och gruvorna, hyr cyklar eller kajaker, det finns grillplatser vid ett par av Utös härliga stränder. Vi paketerar boendet med måltider på Utö Värdshus så kan ni lägga tiden och energin på aktiviteter och upplevelser. Pris från 660:-/pers

» Ladda ner info
» Skicka din bokningsförfrågan här