Hyr stuga

Stuguthyrning

Hyr stuga på Utö

Gäller 2018 vecka 26-34 och för minst 5 nätter.

I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor och vissa av dem är perfekta för en semester på egen hand med familj eller vänner. I dem kan du bo bekvämt från 2-4 personer. Till och med 5 personer får plats om ni är fördelade både vuxna och barn. Stugorna är ca 30 kvadratmeter, har pentry och är smart planerade för att fungera som semesterstuga under en tid. Vissa hotellstugor är handikappmöjliga.

När du hyr stuga hos oss ingår alltid sänglinne och avresestädning. I stugan kan du sedan hushålla helt för dig själv och efter din egen klocka och smak. Självklart är du välkommen att äta både frukost, lunch och middag hos oss. Men det många väljer är att lägga till vår frukostbuffé – antingen alla dagar för en riktigt avkopplande semester eller bara just de dagar du vill känna dig lite extra lyxig.

I paketet ingår:

  • Hyra av stuga
  • Sänglinne
  • Avresestädning

Prisexempel: 5 nätter sön-fre: från 6.000:-/stuga.
Prisexempel: 6 nätter sön-lör: från 7.200:-/stuga.

Vill du bo färre än 5 nätter?
Klicka här för att se våra erbjudanden för Skärgårsweekend eller Vandrarhem.

Utsikten

Lite mer av allt. I vårt nyaste hus Utsikten har vi fått tillfället att göra något extra, lite mer avskilt, ca 200 m från Värdshuset, och lite mer utsikt då det ligger alldeles nedanför kvarnen som är öns högsta punkt. Boende för 2-4 personer med en stor dubbelsäng på nedre planet och två enkelsängar på loftet. Ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider eller att vi kommer dit och gör det åt er, i anslutning till köket finns en liten soffgrupp vid tv’n. Nykaklat badrum med dusch och wc. Men det bästa är ändå verandan och utsikten över Mysingen.

Boka som en hotellnatt med middag och frukost på Värdshuset, eller boka en vecka på egen hand.

I paketet ingår:

  • Hyra av stuga
  • Sänglinne
  • Avresestädning

Prisexempel: 5 nätter sön-fre: från 7.750:-/stuga.
Prisexempel: 6 nätter sön-lör: från 9.300:-/stuga.

Vill du bo färre än 5 nätter?
Klicka här för att se våra erbjudanden för Skärgårsweekend eller Vandrarhem.