Hotellrum Privat

Hotellrum & boende på Utö

Våra hotellrum är belägna i olika hotellbyggnader, fler av dem är ursprungligen från den gamla tiden som badort, men nu med moderna och renoverade hotellrum och lägenheter med dusch, WC, telefon och TV. Rummen är varma och ombonade och inredningen är vald med omsorg för att komplettera den fantastiska skärgårdsnaturen.

Dubbelrum

Alla våra dubbelrum ligger på bekvämt och nära avstånd från värdshuset. De är bekvämt inredda i nordisk skärgårdsstil och alla rum har dubbelsäng (delbar) samt modernt renoverad dusch/toalett.

Minisvit

Våra minisviter ligger Stenhotellet, beläget i sluttningen strax framför värdshuset. Det finns två skärgårdsromantiska minisviter med härlig utsikt över hamnen och Mysingen. Minisviterna har dubbelsäng, liten sittgrupp och badrum med badkar. Alla på bekvämt och nära avstånd till värdshuset.

Lägenheter

I sluttningen ner mot hamnen ligger våra lägenheter där du bor bekvämt upp till 4 personer. Lägenheterna har två olika planlösningar. 12 av dem har ett stort rum med dubbelsäng (delbar) & soffa med TV, ett enkelrum samt badrum med dusch & wc. Den andra typen av lägenhet har två enkelrum och ett mindre allrum med soffa & TV, samt badrum. Vi har 18 lägenheter med denna planlösning.

Utsikten

Lite mer av allt. I vårt nyaste hus Utsikten har vi fått tillfället att göra något extra, lite mer avskilt, ca 200 m från Värdshuset, och lite mer utsikt då det ligger alldeles nedanför kvarnen som är öns högsta punkt. Boende för 2-4 personer med en stor dubbelsäng på nedre planet och två enkelsängar på loftet. Ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider eller att vi kommer dit och gör det åt er, i anslutning till köket finns en liten soffgrupp vid tv'n. Nykaklat badrum med dusch och wc. Men det bästa är ändå verandan och utsikten över Mysingen. Boka som en hotellnatt med middag och frukost på Värdshuset, eller boka en vecka på egen hand.