DutchEnglishFrenchGermanSpanishSwedish

Fest

Fest & bröllop på Utö Värdshus

Vi hjälper er att planera festen

Bröllopsmiddag på Stora Verandan, 50-årsfest i Societetshuset, barhäng efter konferensen på Bakfickan, Kräftskiva på Seglarbarens glasveranda eller Skärgårdsbuffé ombord på M/S Mysing med tur ut i yttersta havsbanden. Vi fixar det mesta beroende på tillfälle och era önskemål.

Här på Utö kan vi hjälpa er med hela festplaneringen mat och dryck är så klart centralt men vi har festlokalen med bar och musik, vi kan hjälpa er att boka boende för era gäster i olika prisklasser och vi har så klart stor vana att sy ihop transporter lämpliga för varje tillfälle.
Utö är den ultimata platsen för ett sommarbröllop men här på ön har man hittat anledningar att fira och umgås med goda vänner i över 100 år, så vi är gärna med och hjälper er fira födelse- och högtidsdagar under hela året.

Festmeny 2018

Menyerna gäller för sällskap över 10 personer och vi behöver din bokning minst 5 dagar i förväg.
Spara som PDF

Bröllopsmeny för 2018

För mer information om bröllop vänligen kontakta Andreas eller Titti (bokningen@utovardshus.se)

Bröllopsmeny 2018
Bröllopsinformation för 2018

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.

December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord onsd-sönd enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.

Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.

April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.

Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.

Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.

Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.