DutchEnglishFrenchGermanSpanishSwedish

Kalender

 Nyheter och kalender 2018

Det händer på Utö!

30 Mars – 2 April – 2018

Påsk


27 maj – 2018
Mors dag

Påsk firas med familjemys, påskpyssel och knattedisco
Boka här »

30 april – 2018

Valborg


Valborgsfirande med smörgåsbord, brasa och premiär på Bakfickan. Gästhamnen öppnar.
Boka här »
19-20 maj – 2018

Utö Swim-run weekendLördag 19 maj. Utö Swimrun sprint. En kortbana för den som vill prova på sporten eller träna in sig på platsen där det en gång började. Söndag 20 Maj Utö Swim-run. Kvaltävling till Ö-Ö, med start och stop vid Utö Värdshus.
26-27 maj – 2018

Kickstart Utö


Årets träningshelg för tredje året i rad. Kul träning med natur i fokus, passar både tjejer och killar och alla åldrar.

Se filmen från 2018 här

27 maj – 2018

Mors dag


Bjud mamma/mormor/farmor på lunch på Utö Värdshus och så bjuder vi på en guidad vandring kring Gruvbyn. Charlotte Schröder möter upp på bryggan kl 11.25 och avrundar vid Värdshuset för lunch.

Bordsbokning Hovmästare 08-504 203 02

14 juni – 12 juli – 2018

Fotbolls VM


Fotbolls VM på Seglarbaren, vi visar alla matcher, se sep program eller https://www.fifa.com/worldcup/
1522 juni – 2018

Midsommarafton


Midsommar på Utö med traditionellt firande kring midsommarstången vid Societetshuset kl 13.00. Ta med kaffekorgen och vännerna och slå er ner i gräset.

På Värdshuset serveras en klassisk midsommarsupé från kl 18.00, förbokning på 08-504 203 02.

Bakfickans bar öppnar kl 15.00. Fest och DJ utomhus på Bakfickan från kl 22.00. Entre 150:-, rek ålder 23 år.

23 juni – 2018

Midsommardagen


Legendariskt party på Bakfickan 22.00-03.00.
DJ Gustaf Tärning med hemlig gäst på dansgolvet utomhus.
Entré 150:-, rek ålder 23 år.
6 juli – 2018

Partydrag med MarmeladorkesternVi lånar lite Åre-gung till Utö. Fredagsparty med coverbandet Marmeladorkestern som bjuder på härlig stämning på Bakfickans scen. Coverhits och allsång och visst kan vi visa att Utö kan festa minst lika bra som Åre.
13 juli – 2018

Dans under bar himmel


Dj Utö egen Nicke spelar på Bakfickans utomhusdansgolv, med bara himlen som tak och fortsätter till dess solen går upp igen. Missa inte denna härliga kväll och känn stämningen som inte kan upplevas någon annanstans. Kärlek är gratis!
Bakfickan 22:00 – 03:00. Entré 100:-
19 juli – 2018

Kulturföreställning Acropanik vid Malmbryggan kl 15:00


Cirkus Trattofon med sin föreställning Akropanik. En härlig och medryckande utomhusföreställning för hela familjen. Genomförs tillsammans med Haninge Riksteaterförening.
19 juli – 2018

Musikquizz med dragduon Carmen Zeeta


En kul happening med dragduon Carmen Zeeta, en annorlunda musikquizz öppnar kvällen som sen fortsätter på Bakfickan till kl 03.00.
Bakfickan öppnar kl 21.00
27 Juli – 2018

Voulez Vous Sweden


Upplev en show med ABBA´s fantastiska musik framförda av Tribute bandet ”Voulez Vous Sweden”.
Dansa och sjung med i ABBA´s klassiska och oförglömliga låtar såsom ”Mamma Mia”, ”Waterloo”, ”Dancing Queen”, ”Thank you for the music” och många fler!
Bakfickan öppnar ca kl 21.00. Entré 100:-

Energifylld show
Voulez Vous Sweden levererar med energi och glädje i skräddarsydda kläder i bästa look-a-like stil och du får uppleva en show som är så nära orginalet som möjligt. Bandet bakom Voulez Vous är professionella musiker och artister som har uppträtt tillsammans i många år på en mängd lyckade företagsevent, på stora och små scener.
3 augusti – 2018

80’s party med LajvOrkestern


Låtarna du minns och dom du inte kommer ihåg att du minns, en riktig 80-talsafton med fokus på full fart, hög stämning och allsång med LajvOrkestern.

Bakfickan öppnar ca kl 21.00. Entré 100:-

1-4 augusti – 2018

Pride även på bakfickan


Bakfickan öppnar 20:00
10 augusti – 2018

Dans under bar himmel


Dj Utö egen Nicke spelar på Bakfickans utomhusdansgolv, med bara himlen som tak och fortsätter i lampornas sken. Missa inte denna härliga kväll och känn stämningen som inte kan upplevas någon annanstans. Kärlek är gratis!

Bakfickan 22-03. Entré 100:-

1 september – 2018

ÖtillÖ – Final 15K


3 september – 2018

ÖtillÖ World Cup Final


Legendariska ÖtillÖ, World cup final Swimrun. Startar tidig morgon på Sandhamn och 75 km senare, varav 10 km simning, passerat 26 öar så kommer de ca 150 lagen i mål på Utö.

Läs mer på https://otilloswimrun.com/races/otillo

6-7 oktober – 2018

100 tjejer på Utö och Sista chansen på Bakfickan


Vi har tappat räkningen, för mer än 10 året i rad så äger härliga 100-tjejer arrangemanget rum på Utö. Anmälan enl inbjudan. Det här också kvällen när ”alla” är på Bakfickan och vi firar av den delen av sommaren med fullt ös.
20 oktober – 2018

ELD över hav och land


Vi firar in hösten och lugnet med ljus och värme. En riktig höstmyshelg med långpromenader, en hänförande eldshow och eldig middag på Utö Värdshus.

Mer info och bokning »

10-11 november 2018

Mårtengås och Fars dag


Bjud pappa på en helg i skärgården
Mer info och bokning »
30 november – 16 december 2018

Julbord på Utö Värdshus


Så klart som traditionen bjuder. Över 150 hemlagade delikatesser från silleka till ett överdådigt dessertbord och däremellan gravad lax, skinka och köttbullar men även nya varianter på rökt och gravad torsk och hälleflundra och våra egna hemgjorda korvar och charkuterier. Bjud med kollegorna, familjen, kompisgänget eller den där grannen som är så hjälpsam.

Boka med boende i våra hotellstugor eller ta en av de specialchartrade båtarna tillbaka till fastlandet.

8-9 + 15-16 december 2018

Utö Julmarknad


Utö bjuder in till julmys med godsaker i bageriet och julklappstips i Gruvbyns alla butiker, titta på hantverk och Utö-specialiteter i Gruvmuseet och flanera bland ett antal tillresta hantverkare och mathantverkare på jultorget. Passa på att köpa med någon av Värdshusets delikatesser hem och köp en vinstlott av Utös skolbarn.

Värm er med en kaffe eller glögg i Societetshusets café eller på Bakfickan. En alldeles lagom promenad före eller efter julbordet på Värdshuset.

Speciella öppettider under året

November, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.

December, Värdshuset öppet för lunch alla vardagar, julbord onsd-sönd enl schema, weekendöppet i hotell och restaurang med julbord. Öppet för konferenser efter förfrågan. Bakfickan öppet lördagar under julborden. Lunchcafé i Societetshuset under julmarknaden.
Januari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.

Februari, öppet för konferens och fest efter förfrågan. Vintervandrarhem med eget hushåll kan bokas.
Mars, weekendöppet i hotell och restaurang från mitten av mars. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.

April, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan.
Maj, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, även veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.

Juni, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet lördagar samt midsommaraftonen. Seglarbaren öppet för lunch och middag från mitten av juni. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
Juli, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag alla dagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.

Augusti, Värdshuset öppet för lunch och middag alla dagar, Bakfickan öppet onsdag-lördag fram till mitten av aug, sedan fredag-lördag. Seglarbaren öppet för lunch och middag till mitten av aug, sedan möjlig att abonnera för större sällskap. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.
September, Värdshuset öppet alla dagar för lunch, öppet för middag alla fredagar och lördagar, veckodagar efter förbokning. Bakfickan öppet lördagar. Hotell och vandrarhem öppet alla dagar. Gästhamn och tältplats öppet alla dagar.

Oktober, Värdshuset öppet för lunch alla dagar, weekendöppet i hotell och restaurang. Veckodagar öppet för grupper och konferenser efter förfrågan. Gästhamnen delvis öppen via Utö Värdshus reception.